Cum să redecorezi rapid un spațiu în 3 pași

În vreo două săptămâni se face un an de când m-am mutat singură. Îmi aduc aminte prima oară când am văzut spațiul, era aproape gol, în afară de un pat, un dulap și o comodă simplă. Un spațiu luminos, proaspăt renovat și o energie bună. Imediat mi-am dat seama că vreau să îl împart puțin pe categorii, living, sleeping, eating și așa am și făcut. Atunci am lucrat puțin la decorarea lui și nu prea am făcut mari modificări în ultimul timp.

Dar asta s-a schimbat săptămâna aceasta pentru că cei de la PEPCO au lansat o aplicație nouă pentru a ne ușura puțin tot procesul creativ atunci când dorim să facem o schimbare. Descărcați-o pe Appstore pentru IOS & Google Play pentru Android.

PEPCO App oferă posibilitatea de a încărca poze direct în platforma #inspiratiepepco, ne oferă posibilitatea de a viziona broșura PEPCO și ne dă detalii despre cel mai apropiat magazin. În plus, dacă poza încărcată este aleasă ca inspirația săptămânii, câștigi un voucher de 50 lei.

Cum să redecorezi rapid un spațiu și să îi dai un vibe nou? Foarte simplu!

  1. Pături, perne & co! Este senzațional cum se poate schimba un spațiu când adaugi un element cozy cum ar fi o pătură sau o pernă nouă.
  2. Adaugă piese de mobilier mici cum ar fi mesele de cafea sau un taburet cool. Vei obține rezultatul optim imediat.
  3. Florile schimbă imediat atmosfera dintr-o cameră. Eu mai tot timpul am casa plină de flori.

În weekend am vizitat magazinul PEPCO de la Unirii și am plecat cu o masă nouă, două tocătoare superbe, o pătură faină, o cană nouă, lumânări, un set de coasters și multe alte nebunii. Vaza o am de ceva vreme, tot de la ei, nu-i așa că e tare simpatică? Cristalele sunt pentru good mood. De asemenea, tava mea principală din ceramică pentru prăjituri e luată tot de la Pepco acum vreo 3 ani și a văzut multe la viața ei, ha! Da, da, mi-am luat și o tavă nouă pentru brioșe…

Toată distracția cu redecoratul mi-a dat o stare tare bună și cred că ar trebui să fac asta mai des. Mai ales acum că am și aplicația PEPCO în telefon. Nu uitați să o descărcați și voi de pe Appstore sau Google Play.

Acest articol este sponsorizat de Pepco.

Share: