3 locuri cu cafea super buna in Bucuresti

Pe cei de la Bite ii gasiti putin ascunsi intr-o curte frumoasa de pe strada Matasari, mai exact, la numarul 53. La ei am baut cafea ” clasica”, adica fara arome, cappuccino, cafe latte si fredo cafe latte. Pe langa cafea va recomand sa incercati toast-ul cu avocado si telemea romaneasca si salata cu quinoa, telemea si cartofi copti. Yuum.

Pe bulevardul Carol I gasiti IVY Speciality Coffee unde cred ca am baut cel mai bun Vanilla latte. Si va spun sincer ca dupa, am mai fost de 3 ori in aceasi saptamana dupa acel Vanilla latte. Am luat si acasa o punga de cafea boabe, o nebunie, Bourbon, mar copt si caramel, tare buna si aceea. Acum ca scriu acest mic articol, imi dau seama ca nu i-am mai vizitat de ceva vreme.

 

Si inca un loc tare cool unde puteti bea o cafea tare buna si foarte “instagramabila” de altfel, este Beans & Dots. Este o mica aventura sa ajungi la Beans & Dots, mai ales daca nu ati mai vizitat locatia. Bine inteles, din punctul meu de vedere, o persoana care se rataceste si cu google maps in brate. Cafeaua este delicioasa si puteti sa luati si pentru acasa, ceea ce este un plus.  Spatiul este luminos si imi place foarte mult constrastul cu mesele & canile negre.

 

Da, cam acesta a fost acest prim articol de test. Ce locuri ati vizitat cu cafea super buna & “instagramabila”.

 

Share: