Hello, hello!

Denisa, here, blogger profesionist de prin 2009, consultant marketing online de prin 2013.

Cand oamenii ma intreaba cu ce ma ocup mai exact raspunsul este o combinatie intre: sunt blogger de fashion, lifestyle si design interior si consultant de online marketing. Si apoi ma apuc invariabil sa le explic despre ce este vorba.

Sunt printre putinii bloggeri din Romania care traieste din ceea ce scrie inca de la inceput.  Am lucrat cu brand-uri internatioanale dar si cu brand-uri din RO, atat pe Fashion In My Eyes cat si pe DailyDreamDecor

Fashion In My Eyes, primul meu blog s-a nascut in 2008 din dorinta de a impartasi viziunea mea personala despre stil, inspirata de cateva bloguri de peste ocean si pentru ca eram obsedata de Polyvore. Apoi, DailyDreamDecor a luat nastere ca un loc unde incerc zilnic sa ma incarc cu energia pozitiva degajata de toate acele spatii pline de inspiratie pe care le postez. Dar si o modalitate de a-mi infrana tendintele de hoarder.

In ultimii trei ani am tot lucrat cu persoane, organizatii  si branduri ce au apelat la ajutorul meu pentru a-si dezvolta prezenta online, astfel am inceput sa imi dezvolt cunostintele si skill-urile de consultant de marketing online. Am absolvit si un master in acest domeniu pentru a avea si o baza teoretica solida si am participat la cateva workshopuri si cursuri din domeniu.

Am lansat DenisaLuntraru.com pentru a avea o platforma pe care sa impartasesc cu voi, cei care sunteti la inceput de drum sau mai avansati intr-ale bloggingului, o parte din cunostintele mele si sa va ofer posibilitatea de a avea acces la resursele pe care mi-as fi dorit si eu sa le am cand am inceput.

Daca sunt subiecte despre care ati dori sa aflati mai multe, lasati-mi un mesaj si voi incerca sa scriu despre ele.

Buh-bye 🙂