Cum a fost la Smart Blogging Workshop?

smart-blogging-workshop1

Chiar daca sfatul meu principal, atunci cand vorbesc despre succesul in blogging, este consecventa, se intampla cateodata sa nu-l urmez. Dar, urmeaza o perioada putin mai libera, am terminat cateva proiecte, urmeaza altele in curand dar pana atunci o sa pot sa postez mai mult  pe blog / bloguri.
Asadar, inainte sa iti povestesc putin despre cum a fost la Smart Blogging Workshop, daca vrei sa scriu despre anumite subiecte, please do share.

Deci, cum a fost? Pai cum sa fie altfel decat super si nu cred asta doar eu! Fetele au fost extraordinare, au pus intrebari, au interactionat, au povestit despre blogurile lor sau blogurile pe care urmeaza sa le lanseze. Eu mi-am pregatit un plan de curs, un fel de speech, de vreo 17 pagini pe care am incercat sa il urmez cu sfintenie. Which I did.

Am vorbit despre blog branding, audienta & monetizare cu exemple concrete si sfaturi aplicate pe blogurile participantelor.

S de la ProjectFairytale a pregatit a fancy spread, a durat ceva workshop-ul, mai mult decat preconizasem & gustarile au fost binevenite.

Iar Irina, you know Irina, ea se ocupa de toate graficele around here; a oferit un logo unei participante care avea nevoie.

& Big, big, thank you, sponsorilor 7th Heaven & Himalaya Romania pentru goodie bags.

Nu prea am facut poze ca eram stresata cu alte cele, dar postez cateva adunate de pe facebook & instagram.

 Cum a fost la Smart Blogging Workshop?

Cum a fost la Smart Blogging Workshop?

Cum a fost la Smart Blogging Workshop?

smartblogging

3 Comments

 1. Ana Maria Blog July 4, 2016 at 11:25 am

  Asa cum ti-am zis si pe FB: imi pare rau ca n-am putut ajunge daaar sper din tot sufeltul sa mai faci un workshop de genul 🙂
  Te pup si multa bafta, keep up the good work 😉

  http://fashionsofa.net

 2. M July 7, 2016 at 11:50 am

  O sa încep prin a spune că e o mină de aur blogul tău 😀
  M-ar interesa mult dacă ai vorbi despre fotografii. Sunt cruciale atât în postările de pe blog, cât și în cele de pe social media. Cum trebuie făcute? E necesar un aparat profesional? Ajutorul altcuiva? Cum creezi ambianța pentru poze?
  Mulțumesc anticipat! ^^

  1. Denisa - Site Author July 11, 2016 at 9:26 am

   Multumesc! I’m on it! <3